Juvelerare i Karlshamn. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Karlshamn samlade!

Juvelerare i Karlshamn

Annons:

Bästa juvelerare i Karlshamn - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Karlshamn där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Karlshamn kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Karlshamn. Idag hittar du 5 olika juvelerare att välja mellan i Karlshamn när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Karlshamn kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Karlshamn

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Karlshamn:

Guldfynd
Drottningg. 57
374 36 KARLSHAMN


Göranssons Guld & Ur AB
Drottningg. 62
374 36 Karlshamn


Frembergs Guldsmedja AB

Frembergs Guldsmedja AB
Drottningg. 50


Adnordic AB
08 - 501 645 40


Annons:

Laga smycken i Karlshamn

Som juvelerare eller guldsmed i Karlshamn kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Karlshamn istället. Pris för reparation av smycken i Karlshamn varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Karlshamn

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Karlshamn och nedan hittar du en del fakta om orten Karlshamn som kan vara av intresse.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Karlshamn om intresse finns.

I Karlshamn fanns det sammanlagt 5 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Karlshamn rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Blekinge.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.