Juvelerare i Bollnäs. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Bollnäs samlade!

Juvelerare i Bollnäs

Annons:

Bästa juvelerare i Bollnäs - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Bollnäs där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Bollnäs kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Bollnäs. Idag hittar du 3 olika juvelerare att välja mellan i Bollnäs när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Bollnäs kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Bollnäs

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Bollnäs:

Guldfynd
Långg. 22
821 43 BOLLNÄS


Bollnäs Smycken AB
Industrig. 10
821 41 Bollnäs


Guldsmed Petersson
Långg. 14 A
821 43 Bollnäs

Annons:

Laga smycken i Bollnäs

Som juvelerare eller guldsmed i Bollnäs kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Bollnäs istället. Pris för reparation av smycken i Bollnäs varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Bollnäs

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Bollnäs och nedan hittar du en del fakta om orten Bollnäs som kan vara av intresse.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Bollnäs om intresse finns.

I Bollnäs fanns det sammanlagt 3 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Bollnäs rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Gävleborg.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.