Juvelerare i Falkenberg. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Falkenberg samlade!

Juvelerare i Falkenberg

Annons:

Bästa juvelerare i Falkenberg - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Falkenberg där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Falkenberg kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Falkenberg. Idag hittar du 6 olika juvelerare att välja mellan i Falkenberg när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Falkenberg kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Falkenberg

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Falkenberg:

Oskar Persson Guld
Storg. 26
311 30 Falkenberg


Anghems Guld, AB
Arvidstorpsv. 1
311 35 FALKENBERG


Ernst Forssell Guldsmedsaffär
Storg. 40 A
311 31 Falkenberg


Josies Juveler
Allév. 30 C
311 45 FALKENBERG


Chaleamchai
Jungmansg. 1
311 42 Falkenberg


Håkan Pihl
Demokrativ. 8
311 46 Falkenberg

Annons:

Laga smycken i Falkenberg

Som juvelerare eller guldsmed i Falkenberg kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Falkenberg istället. Pris för reparation av smycken i Falkenberg varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Falkenberg

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Falkenberg och nedan hittar du en del fakta om orten Falkenberg som kan vara av intresse.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Falkenberg om intresse finns.

I Falkenberg fanns det sammanlagt 6 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Falkenberg rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Halland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.