Juvelerare i Åre. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Åre samlade!

Juvelerare i Åre

Annons:

Bästa juvelerare i Åre - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Åre där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Åre kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Åre. Idag hittar du 3 olika juvelerare att välja mellan i Åre när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Åre kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Åre

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Åre:

Åre Guld AB
Stationsv. 16
830 13 Åre


Jeff Davis Fjällsmycken
Kurortsv. 20
830 13 ÅRE


Courageux
Tottv. 53 C
830 13 Åre

Annons:

Laga smycken i Åre

Som juvelerare eller guldsmed i Åre kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Åre istället. Pris för reparation av smycken i Åre varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Åre

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Åre och nedan hittar du en del fakta om orten Åre som kan vara av intresse.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Åre om intresse finns.

I Åre fanns det sammanlagt 3 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Åre rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Jämtland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.