Juvelerare i Bruksvallarna. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Bruksvallarna samlade!

Juvelerare i Bruksvallarna

Annons:

Bästa juvelerare i Bruksvallarna - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Bruksvallarna där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Bruksvallarna kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Bruksvallarna. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Bruksvallarna när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Bruksvallarna kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Bruksvallarna

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Bruksvallarna:

Hantverkare Torgny Odén
Kläppv. 16
840 97 BruksVallarna

Annons:

Laga smycken i Bruksvallarna

Som juvelerare eller guldsmed i Bruksvallarna kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Bruksvallarna istället. Pris för reparation av smycken i Bruksvallarna varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Bruksvallarna

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Bruksvallarna och nedan hittar du en del fakta om orten Bruksvallarna som kan vara av intresse.

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 95, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Bruksvallarna om intresse finns.

I Bruksvallarna fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Bruksvallarna rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Jämtland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.