Juvelerare i Föllinge. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Föllinge samlade!

Juvelerare i Föllinge

Annons:

Bästa juvelerare i Föllinge - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Föllinge där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Föllinge kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Föllinge. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Föllinge när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Föllinge kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Föllinge

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Föllinge:

Madelen Kjellsdotter AB
Gravbränna 207
830 60 Föllinge

Annons:

Laga smycken i Föllinge

Som juvelerare eller guldsmed i Föllinge kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Föllinge istället. Pris för reparation av smycken i Föllinge varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Föllinge

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Föllinge och nedan hittar du en del fakta om orten Föllinge som kan vara av intresse.

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Föllinge om intresse finns.

I Föllinge fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Föllinge rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Jämtland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.