Juvelerare i Offerdal. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Offerdal samlade!

Juvelerare i Offerdal

Annons:

Bästa juvelerare i Offerdal - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Offerdal där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Offerdal kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Offerdal. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Offerdal när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Offerdal kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Offerdal

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Offerdal:

Ateljé Rose-Marie
Bredbyn 212
830 51 OFFERDAL

Annons:

Laga smycken i Offerdal

Som juvelerare eller guldsmed i Offerdal kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Offerdal istället. Pris för reparation av smycken i Offerdal varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Offerdal

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Offerdal och nedan hittar du en del fakta om orten Offerdal som kan vara av intresse.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Offerdal om intresse finns.

I Offerdal fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Offerdal rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Jämtland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.