Juvelerare i Östersund. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Östersund samlade!

Juvelerare i Östersund

Annons:

Bästa juvelerare i Östersund - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Östersund där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Östersund kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Östersund. Idag hittar du 10 olika juvelerare att välja mellan i Östersund när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Östersund kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Östersund

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Östersund:

Guldfynd
Prästg. 31
831 31 Östersund


Hallbergs Guld
Prästg. 29
831 31 Östersund


Larssons Guld - SMYCKA
Kyrkg. 45
831 34 ÖSTERSUND


Lilla Larssons Guld AB
Prästg. 24
831 31 Östersund


Schalins Ringar AB
Voltv. 39
831 48 ÖSTERSUND


Juvenis Merchant Partners AB
Prästg. 31 B
831 31 Östersund


Gravyr & Smide, T L
N. Torlandsg. 15 C
831 47 Östersund


Snö of Sweden
Regementsg. 23
831 41 Östersund


Svedberghs Ur & Guld
Prästg. 40
831 31 ÖSTERSUND


Andersson, Bo Gunnar
Kyrkg. 61 B
831 34 Östersund

Annons:

Laga smycken i Östersund

Som juvelerare eller guldsmed i Östersund kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Östersund istället. Pris för reparation av smycken i Östersund varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Östersund

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Östersund och nedan hittar du en del fakta om orten Östersund som kan vara av intresse.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Östersund om intresse finns.

I Östersund fanns det sammanlagt 10 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Östersund rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Jämtland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.