Juvelerare i Bergkvara. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Bergkvara samlade!

Juvelerare i Bergkvara

Annons:

Bästa juvelerare i Bergkvara - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Bergkvara där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Bergkvara kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Bergkvara. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Bergkvara när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Bergkvara kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Bergkvara

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Bergkvara:

Becka Guld AB
Skonertv. 12
385 40 Bergkvara


Guldbolaget i Bergkvara AB
0486 - 209 87


Annons:

Laga smycken i Bergkvara

Som juvelerare eller guldsmed i Bergkvara kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Bergkvara istället. Pris för reparation av smycken i Bergkvara varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Bergkvara

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Bergkvara och nedan hittar du en del fakta om orten Bergkvara som kan vara av intresse.

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Bergkvara om intresse finns.

I Bergkvara fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Bergkvara rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Kalmar.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.