Juvelerare i Ljungbyholm. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Ljungbyholm samlade!

Juvelerare i Ljungbyholm

Annons:

Bästa juvelerare i Ljungbyholm - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Ljungbyholm där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Ljungbyholm kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Ljungbyholm. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Ljungbyholm när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Ljungbyholm kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Ljungbyholm

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Ljungbyholm:

Ädelsmide Per Öberg
Harbyv. 23
388 32 Ljungbyholm


Liljekvist, Gitte
Sundtorps Gård 203
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Laga smycken i Ljungbyholm

Som juvelerare eller guldsmed i Ljungbyholm kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Ljungbyholm istället. Pris för reparation av smycken i Ljungbyholm varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Ljungbyholm

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Ljungbyholm och nedan hittar du en del fakta om orten Ljungbyholm som kan vara av intresse.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Ljungbyholm om intresse finns.

I Ljungbyholm fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Ljungbyholm rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Kalmar.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.