Juvelerare i Vimmerby. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Vimmerby samlade!

Juvelerare i Vimmerby

Annons:

Bästa juvelerare i Vimmerby - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Vimmerby där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Vimmerby kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Vimmerby. Idag hittar du 4 olika juvelerare att välja mellan i Vimmerby när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Vimmerby kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Vimmerby

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Vimmerby:

Guldsmeden
Norrtullsg. 2
598 37 Vimmerby


Miltons Guld
Sevedeg. 39
598 37 VIMMERBY


Juvelerarefirman B. Milton AB
Sevedeg. 39
598 37 Vimmerby


Vimmerby Tenn Butik AB
Älåkrag. 12
598 40 Vimmerby

Annons:

Laga smycken i Vimmerby

Som juvelerare eller guldsmed i Vimmerby kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Vimmerby istället. Pris för reparation av smycken i Vimmerby varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Vimmerby

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Vimmerby och nedan hittar du en del fakta om orten Vimmerby som kan vara av intresse.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Vimmerby om intresse finns.

I Vimmerby fanns det sammanlagt 4 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Vimmerby rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Kalmar.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.