Juvelerare i Boden. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Boden samlade!

Juvelerare i Boden

Annons:

Bästa juvelerare i Boden - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Boden där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Boden kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Boden. Idag hittar du 6 olika juvelerare att välja mellan i Boden när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Boden kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Boden

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Boden:

Fritz Olsson Boden
Kungsg. 38
961 64 Boden


Ateljé Agnes, Skinn- Och Tenntrådshantverk
Spelv. 39
961 46 Boden


Arctic Design.Photo.By Elisabeth Johansson
Kanslihusv. 5
961 43 Boden


Smycka Ur & Guld
Kungsg. 36
961 64 BODEN


AOW AB
Buddbyv. 13
961 42 Boden


Irkas Tennsmycken
Kungsg. 19
961 61 Boden

Annons:

Laga smycken i Boden

Som juvelerare eller guldsmed i Boden kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Boden istället. Pris för reparation av smycken i Boden varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Boden

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Boden och nedan hittar du en del fakta om orten Boden som kan vara av intresse.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Boden om intresse finns.

I Boden fanns det sammanlagt 6 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Boden rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Norrbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.