Juvelerare i Kalix. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Kalix samlade!

Juvelerare i Kalix

Annons:

Bästa juvelerare i Kalix - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Kalix där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Kalix kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Kalix. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Kalix när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Kalix kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Kalix

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Kalix:

Fritz Olsson Kalix
Strandg. 10 Galleria Kalix
952 33 Kalix

Annons:

Laga smycken i Kalix

Som juvelerare eller guldsmed i Kalix kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Kalix istället. Pris för reparation av smycken i Kalix varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Kalix

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Kalix och nedan hittar du en del fakta om orten Kalix som kan vara av intresse.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Kalix om intresse finns.

I Kalix fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Kalix rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Norrbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.