Juvelerare i Karesuando. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Karesuando samlade!

Juvelerare i Karesuando

Annons:

Bästa juvelerare i Karesuando - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Karesuando där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Karesuando kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Karesuando. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Karesuando när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Karesuando kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Karesuando

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Karesuando:

Samiskt Silver Design Erica Huuva
Idivuoma 2392
980 16 KARESUANDO


Erica Huuva, Samiskt Silverdesign
Idivuoma 2392
980 16 KARESUANDO

Annons:

Laga smycken i Karesuando

Som juvelerare eller guldsmed i Karesuando kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Karesuando istället. Pris för reparation av smycken i Karesuando varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Karesuando

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Karesuando och nedan hittar du en del fakta om orten Karesuando som kan vara av intresse.

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånarantal: 303, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Karesuando om intresse finns.

I Karesuando fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Karesuando rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Norrbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.