Juvelerare i Kiruna. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Kiruna samlade!

Juvelerare i Kiruna

Annons:

Bästa juvelerare i Kiruna - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Kiruna där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Kiruna kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Kiruna. Idag hittar du 5 olika juvelerare att välja mellan i Kiruna när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Kiruna kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Kiruna

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Kiruna:

Guldfynd
Föreningsg. 6
981 31 Kiruna


Gidlöws Guldsmedsaffär AB
Föreningsg. 11
981 31 Kiruna


3,14 Partikel, AB
Virvelv. 26
981 45 Kiruna


C.O. Persson Ur & Guld
Vänortsg. 2
981 32 KirunaIduna AB
Föreningsg. 6

Annons:

Laga smycken i Kiruna

Som juvelerare eller guldsmed i Kiruna kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Kiruna istället. Pris för reparation av smycken i Kiruna varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Kiruna

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Kiruna och nedan hittar du en del fakta om orten Kiruna som kan vara av intresse.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Kiruna om intresse finns.

I Kiruna fanns det sammanlagt 5 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Kiruna rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Norrbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.