Juvelerare i Lannavaara. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Lannavaara samlade!

Juvelerare i Lannavaara

Annons:

Bästa juvelerare i Lannavaara - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Lannavaara där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Lannavaara kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Lannavaara. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Lannavaara när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Lannavaara kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Lannavaara

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Lannavaara:

River Jewelry & Design AB
Guldvaskarvägen 4
980 13 LANNAVAARAKristallen Stenslip HB
Guldvaskarvägen 4

Annons:

Laga smycken i Lannavaara

Som juvelerare eller guldsmed i Lannavaara kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Lannavaara istället. Pris för reparation av smycken i Lannavaara varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Lannavaara

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Lannavaara och nedan hittar du en del fakta om orten Lannavaara som kan vara av intresse.

Lannavaara är en småort i Kiruna kommun. Det finns järnmalmsfyndigheter några kilometer från Lannavaara, och det har funnits planer på att starta gruvor där. I Lannavaara finns företaget Kristallen AB som bedriver utbildning inom ädelstenar och guldsmide.

Yta: 55 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Lannavaara om intresse finns.

I Lannavaara fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Lannavaara rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Norrbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.