Juvelerare i Luleå. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Luleå samlade!

Juvelerare i Luleå

Annons:

Bästa juvelerare i Luleå - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Luleå där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Luleå kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Luleå. Idag hittar du 12 olika juvelerare att välja mellan i Luleå när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Luleå kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Luleå

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Luleå:

Fritz Olsson Luleå
Storg. 43
972 31 Luleå


Guldfynd
Storg. 46
972 31 Luleå


Klockslaget Luleå AB
Skeppsbrog. 29
972 31 Luleå


Glamour I Piteå AB
Munkebergsg. 1
973 41 LuleåLuleå Ur & Guld AB
Storg. 47


Nordic Smedjan
Köpmang. 61 A
972 34 Luleå


Boströms Ur & Guld
Smedjeg. 10
972 33 Luleå


Smycka Ur & Guld
Storg. 47
972 31 Luleå


Kallvikens Konsult AB
Kallviksholmen 69
975 95 Luleå


Joce AB
Assistentv. 328
977 52 LuleåArktis Smedjan AB
Köpmang. 61


De Design AB
Köpmang. 61 B
972 34 Luleå

Annons:

Laga smycken i Luleå

Som juvelerare eller guldsmed i Luleå kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Luleå istället. Pris för reparation av smycken i Luleå varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Luleå

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Luleå och nedan hittar du en del fakta om orten Luleå som kan vara av intresse.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Luleå om intresse finns.

I Luleå fanns det sammanlagt 12 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Luleå rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Norrbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.