Juvelerare i Sangis. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Sangis samlade!

Juvelerare i Sangis

Annons:

Bästa juvelerare i Sangis - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Sangis där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Sangis kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Sangis. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Sangis när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Sangis kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Sangis

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Sangis:

Olila
Gamlav. 15
952 72 SANGIS


Fröken Annas Juveler
Byv. 16 A
952 72 Sangis

Annons:

Laga smycken i Sangis

Som juvelerare eller guldsmed i Sangis kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Sangis istället. Pris för reparation av smycken i Sangis varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Sangis

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Sangis och nedan hittar du en del fakta om orten Sangis som kan vara av intresse.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Sangis om intresse finns.

I Sangis fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Sangis rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Norrbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.