Juvelerare i Glanshammar. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Glanshammar samlade!

Juvelerare i Glanshammar

Annons:

Bästa juvelerare i Glanshammar - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Glanshammar där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Glanshammar kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Glanshammar. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Glanshammar när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Glanshammar kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Glanshammar

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Glanshammar:

Marie Spjut
Tjugesta 220
705 97 Glanshammar


High & Deep, Maria Hagberg
Gäddeby 711
705 97 GLANSHAMMAR

Annons:

Laga smycken i Glanshammar

Som juvelerare eller guldsmed i Glanshammar kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Glanshammar istället. Pris för reparation av smycken i Glanshammar varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Glanshammar

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Glanshammar och nedan hittar du en del fakta om orten Glanshammar som kan vara av intresse.

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Glanshammar om intresse finns.

I Glanshammar fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Glanshammar rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Örebro.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.