Juvelerare i Hallsberg. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Hallsberg samlade!

Juvelerare i Hallsberg

Annons:

Bästa juvelerare i Hallsberg - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Hallsberg där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Hallsberg kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Hallsberg. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Hallsberg när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Hallsberg kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Hallsberg

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Hallsberg:

Iml Ur & Guld AB
Allég. 106
694 30 Hallsberg


Carinas Guldsmide
V. Storg. 1
694 30 HALLSBERG

Annons:

Laga smycken i Hallsberg

Som juvelerare eller guldsmed i Hallsberg kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Hallsberg istället. Pris för reparation av smycken i Hallsberg varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Hallsberg

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Hallsberg och nedan hittar du en del fakta om orten Hallsberg som kan vara av intresse.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Hallsberg om intresse finns.

I Hallsberg fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Hallsberg rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Örebro.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.