Juvelerare i Laxå. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Laxå samlade!

Juvelerare i Laxå

Annons:

Bästa juvelerare i Laxå - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Laxå där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Laxå kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Laxå. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Laxå när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Laxå kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Laxå

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Laxå:

Elgstrands Ur Optik Guld
Postg. 9
695 30 Laxå

Annons:

Laga smycken i Laxå

Som juvelerare eller guldsmed i Laxå kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Laxå istället. Pris för reparation av smycken i Laxå varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Laxå

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Laxå och nedan hittar du en del fakta om orten Laxå som kan vara av intresse.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Laxå om intresse finns.

I Laxå fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Laxå rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Örebro.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.