Juvelerare i Bjärnum. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Bjärnum samlade!

Juvelerare i Bjärnum

Annons:

Bästa juvelerare i Bjärnum - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Bjärnum där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Bjärnum kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Bjärnum. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Bjärnum när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Bjärnum kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Bjärnum

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Bjärnum:

Grahm, Gunnar
Tallg. 13
280 20 Bjärnum

Annons:

Laga smycken i Bjärnum

Som juvelerare eller guldsmed i Bjärnum kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Bjärnum istället. Pris för reparation av smycken i Bjärnum varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Bjärnum

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Bjärnum och nedan hittar du en del fakta om orten Bjärnum som kan vara av intresse.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Bjärnum om intresse finns.

I Bjärnum fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Bjärnum rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Skåne.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.