Juvelerare i Limhamn. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Limhamn samlade!

Juvelerare i Limhamn

Annons:

Bästa juvelerare i Limhamn - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Limhamn där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Limhamn kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Limhamn. Idag hittar du 9 olika juvelerare att välja mellan i Limhamn när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Limhamn kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Limhamn

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Limhamn:

Limhamns Urverkstad
Ringugnsg. 10
216 16 Limhamn


Hogstedt Search AB
Bülow Hübes v. 17 C
216 18 Limhamn


Verbaans Ur & Guld Limhamn
Linnég. 35
216 14 Limhamn


Liten Correlin Malmö
Limhamnsv. 85
216 18 Limhamn


Ms LilyS Hardware AB
Geijersg. 4 B
216 18 LIMHAMN


Magn & Lia i Limhamn AB
Järnvägsg. 31
216 14 Limhamn


Bhabro Imports AB
Plockbandsg. 7
216 16 Limhamn


Klockan & Smycket Limhamn AB
Linnég. 35
216 14 Limhamn


Guldina
Linnég. 34
216 14 Limhamn

Annons:

Laga smycken i Limhamn

Som juvelerare eller guldsmed i Limhamn kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Limhamn istället. Pris för reparation av smycken i Limhamn varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Limhamn

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Limhamn och nedan hittar du en del fakta om orten Limhamn som kan vara av intresse.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Limhamn om intresse finns.

I Limhamn fanns det sammanlagt 9 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Limhamn rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Skåne.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.