Juvelerare i Färentuna. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Färentuna samlade!

Juvelerare i Färentuna

Annons:

Bästa juvelerare i Färentuna - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Färentuna där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Färentuna kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Färentuna. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Färentuna när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Färentuna kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Färentuna

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Färentuna:

Fredrik Ingemansson Silver & Guldsmide
Ilända
179 98 Färentuna

Annons:

Laga smycken i Färentuna

Som juvelerare eller guldsmed i Färentuna kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Färentuna istället. Pris för reparation av smycken i Färentuna varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Färentuna

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Färentuna och nedan hittar du en del fakta om orten Färentuna som kan vara av intresse.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Färentuna om intresse finns.

I Färentuna fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Färentuna rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Stockholm.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.