Juvelerare i Farsta. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Farsta samlade!

Juvelerare i Farsta

Annons:

Bästa juvelerare i Farsta - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Farsta där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Farsta kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Farsta. Idag hittar du 8 olika juvelerare att välja mellan i Farsta när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Farsta kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Farsta

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Farsta:

Hallbergs Guld
Farsta Centrum
123 47 Farsta


Guldfynd
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 FARSTA


Petersson, Peter
Hökarängsplan 16
123 56 Farsta


Victor Hugo Leon Cortes
Nordmarksv. 25
123 72 Farsta


Galindos Service Import&
Brunskogsbacken 24
123 71 Farsta


Albrekts Guld
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Silver Oasen AB
Farsta Torg 21
123 47 Farsta


Smycka
Farstaplan 25
123 47 Farsta

Annons:

Laga smycken i Farsta

Som juvelerare eller guldsmed i Farsta kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Farsta istället. Pris för reparation av smycken i Farsta varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Farsta

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Farsta och nedan hittar du en del fakta om orten Farsta som kan vara av intresse.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Farsta om intresse finns.

I Farsta fanns det sammanlagt 8 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Farsta rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Stockholm.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.