Juvelerare i Järfälla. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Järfälla samlade!

Juvelerare i Järfälla

Annons:

Bästa juvelerare i Järfälla - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Järfälla där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Järfälla kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Järfälla. Idag hittar du 12 olika juvelerare att välja mellan i Järfälla när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Järfälla kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Järfälla

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Järfälla:

Guldfynd
Jakobsbergs Centrum
177 30 Järfälla


Wakim CharbachiS Juvelfattning
Andebodav. 69
175 43 JÄRFÄLLA


Järfälla Guld & Ur
Allmogeplatsen 18 Jakobsberg Centrum
177 30 Järfälla


Blicon AB
Slöjdv. 21
177 59 Järfälla


Albrekts Guld
Jakobsbergs Centrum
177 30 Järfälla


Jansdotter Design
Kråkbärsgränd 46
175 49 Järfälla


Fritzell Glas O Betong Design
Drabantv. 23
177 50 JÄRFÄLLA


Danielsson Guldsmed AB, Hans
Kulstötargränd 27
175 45 Järfälla


Gulderiet
Hjälmv. 24
175 68 JÄRFÄLLA


Masinos Jewellery HB
Visirstråket Jakobsbergs Centrum
177 30 Järfälla


Eduardo Dato
Tennisv. 60
175 53 Järfälla


Yt-Bolaget Holding AB
Månadsv. 30
177 42 Järfälla

Annons:

Laga smycken i Järfälla

Som juvelerare eller guldsmed i Järfälla kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Järfälla istället. Pris för reparation av smycken i Järfälla varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Järfälla

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Järfälla och nedan hittar du en del fakta om orten Järfälla som kan vara av intresse.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Järfälla om intresse finns.

I Järfälla fanns det sammanlagt 12 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Järfälla rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Stockholm.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.