Juvelerare i Stenhamra. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Stenhamra samlade!

Juvelerare i Stenhamra

Annons:

Bästa juvelerare i Stenhamra - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Stenhamra där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Stenhamra kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Stenhamra. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Stenhamra när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Stenhamra kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Stenhamra

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Stenhamra:

Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 Stenhamra

Annons:

Laga smycken i Stenhamra

Som juvelerare eller guldsmed i Stenhamra kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Stenhamra istället. Pris för reparation av smycken i Stenhamra varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Stenhamra

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Stenhamra och nedan hittar du en del fakta om orten Stenhamra som kan vara av intresse.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Stenhamra om intresse finns.

I Stenhamra fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Stenhamra rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Stockholm.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.