Juvelerare i Tumba. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Tumba samlade!

Juvelerare i Tumba

Annons:

Bästa juvelerare i Tumba - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Tumba där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Tumba kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Tumba. Idag hittar du 3 olika juvelerare att välja mellan i Tumba när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Tumba kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Tumba

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Tumba:

Smycka
Tumba Centrum
147 30 TUMBA


Naturliga Grejor, Carin Lindgren
Stenv. 1
147 50 Tumba


Dimas Guld & Smycken
Tumba Torg 6
147 30 Tumba

Annons:

Laga smycken i Tumba

Som juvelerare eller guldsmed i Tumba kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Tumba istället. Pris för reparation av smycken i Tumba varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Tumba

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Tumba och nedan hittar du en del fakta om orten Tumba som kan vara av intresse.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Tumba om intresse finns.

I Tumba fanns det sammanlagt 3 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Tumba rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Stockholm.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.