Juvelerare i Bålsta. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Bålsta samlade!

Juvelerare i Bålsta

Annons:

Bästa juvelerare i Bålsta - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Bålsta där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Bålsta kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Bålsta. Idag hittar du 4 olika juvelerare att välja mellan i Bålsta när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Bålsta kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Bålsta

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Bålsta:

Håbolyktan Konsthantverk
Rådjursv. 8
746 35 Bålsta


José Martin Ateljé AB
Stockholmsv. 20
746 33 Bålsta


Gv Scandinavia AB
08 - 20 18 40



Smycka Bålsta
Bålsta Centrum
746 32 Bålsta

Annons:

Laga smycken i Bålsta

Som juvelerare eller guldsmed i Bålsta kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Bålsta istället. Pris för reparation av smycken i Bålsta varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Bålsta

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Bålsta och nedan hittar du en del fakta om orten Bålsta som kan vara av intresse.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Bålsta om intresse finns.

I Bålsta fanns det sammanlagt 4 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Bålsta rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Uppsala.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.