Juvelerare i Filipstad. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Filipstad samlade!

Juvelerare i Filipstad

Annons:

Bästa juvelerare i Filipstad - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Filipstad där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Filipstad kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Filipstad. Idag hittar du 3 olika juvelerare att välja mellan i Filipstad när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Filipstad kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Filipstad

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Filipstad:

Skölds Guld
Tegnérg. 1
682 30 Filitpstad


Stenhuset, Ulf Andersson
Lervik Rättaretorpet
682 92 FILIPSTAD


Medaljongen
Kungsg. 11
682 30 Filitpstad

Annons:

Laga smycken i Filipstad

Som juvelerare eller guldsmed i Filipstad kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Filipstad istället. Pris för reparation av smycken i Filipstad varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Filipstad

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Filipstad och nedan hittar du en del fakta om orten Filipstad som kan vara av intresse.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Filipstad om intresse finns.

I Filipstad fanns det sammanlagt 3 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Filipstad rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Värmland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.