Juvelerare i Holmsund. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Holmsund samlade!

Juvelerare i Holmsund

Annons:

Bästa juvelerare i Holmsund - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Holmsund där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Holmsund kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Holmsund. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Holmsund när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Holmsund kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Holmsund

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Holmsund:

Strengiten
Bågv. 29
913 32 Holmsund

Annons:

Laga smycken i Holmsund

Som juvelerare eller guldsmed i Holmsund kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Holmsund istället. Pris för reparation av smycken i Holmsund varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Holmsund

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Holmsund och nedan hittar du en del fakta om orten Holmsund som kan vara av intresse.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Holmsund om intresse finns.

I Holmsund fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Holmsund rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Västerbotten.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.