Juvelerare i Bergeforsen. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Bergeforsen samlade!

Juvelerare i Bergeforsen

Annons:

Bästa juvelerare i Bergeforsen - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Bergeforsen där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Bergeforsen kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Bergeforsen. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Bergeforsen när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Bergeforsen kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Bergeforsen

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Bergeforsen:

Dusthall Design HB
Triangelv. 37
861 39 Bergeforsen

Annons:

Laga smycken i Bergeforsen

Som juvelerare eller guldsmed i Bergeforsen kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Bergeforsen istället. Pris för reparation av smycken i Bergeforsen varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Bergeforsen

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Bergeforsen och nedan hittar du en del fakta om orten Bergeforsen som kan vara av intresse.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Bergeforsen om intresse finns.

I Bergeforsen fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Bergeforsen rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Västernorrland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.