Juvelerare i Hallstahammar. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Hallstahammar samlade!

Juvelerare i Hallstahammar

Annons:

Bästa juvelerare i Hallstahammar - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Hallstahammar där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Hallstahammar kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Hallstahammar. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Hallstahammar när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Hallstahammar kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Hallstahammar

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Hallstahammar:

Ibtisam Mohammad
Hammartorget 14 B
734 30 Hallstahammar


Pergus Tenn AB
Videv. 1
734 38 Hallstahammar

Annons:

Laga smycken i Hallstahammar

Som juvelerare eller guldsmed i Hallstahammar kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Hallstahammar istället. Pris för reparation av smycken i Hallstahammar varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Hallstahammar

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Hallstahammar och nedan hittar du en del fakta om orten Hallstahammar som kan vara av intresse.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Hallstahammar om intresse finns.

I Hallstahammar fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Hallstahammar rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Västmanland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.