Juvelerare i Askim. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Askim samlade!

Juvelerare i Askim

Annons:

Bästa juvelerare i Askim - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Askim där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Askim kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Askim. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Askim när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Askim kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Askim

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Askim:

Hansson United AB
Tygvaktareg. 5
436 40 AskimWolgast Time AB
Askims Verkstadsv. 5 A

Annons:

Laga smycken i Askim

Som juvelerare eller guldsmed i Askim kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Askim istället. Pris för reparation av smycken i Askim varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Askim

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Askim och nedan hittar du en del fakta om orten Askim som kan vara av intresse.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Askim om intresse finns.

I Askim fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Askim rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Västra Götaland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.