Juvelerare i Floda. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Floda samlade!

Juvelerare i Floda

Annons:

Bästa juvelerare i Floda - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Floda där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Floda kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Floda. Idag hittar du 2 olika juvelerare att välja mellan i Floda när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Floda kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Floda

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Floda:

Thorells Urhandel
Orrv. 7
448 35 FLODA


Hui Wang
Dovhjortsv. 92
448 34 Floda

Annons:

Laga smycken i Floda

Som juvelerare eller guldsmed i Floda kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Floda istället. Pris för reparation av smycken i Floda varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Floda

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Floda och nedan hittar du en del fakta om orten Floda som kan vara av intresse.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Floda om intresse finns.

I Floda fanns det sammanlagt 2 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Floda rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Västra Götaland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.