Juvelerare i Kärna. Här finns alla juvelerare och guldsmeder i Kärna samlade!

Juvelerare i Kärna

Annons:

Bästa juvelerare i Kärna - här hittar du de bästa och mest erfarna juvelerare i Kärna där du kan köpa fina och exklusiva smycket till ett bra pris. I Kärna kan du också anlita en juvelerare för design och tillverkning av personliga smycken - något som blir allt mer populärt i Kärna. Idag hittar du 1 olika juvelerare att välja mellan i Kärna när du vill köpa nya smycken, eller när du vill laga smycken. Den eller de juvelerare som finns i Kärna kan sannolikt hjälpa dig med det mesta inom smycken och ädelstenar.
Annons:

Bäst juvelerare i Kärna

Nedan hittar du vårt lista över bästa och mest erfarna juvelerare som finns i Kärna:

Blue River Design HB
Västerhöjdsvägen 40
442 70 Kärna

Annons:

Laga smycken i Kärna

Som juvelerare eller guldsmed i Kärna kan man i de allra flesta fall laga och reparera smycken. På så vis behöver du inte köpa nya smycken utan kan bara lämna i dina smycken för reparation i Kärna istället. Pris för reparation av smycken i Kärna varierar beroende på skadan, typ av smycke samt om någon ädelsten behöver bytas ut eller har tappats bort. Kontakta din lokala juvelerare för bästa pris.

Intressant juvelerare fakta om Kärna

Det finns som bekant minst en juvelerare som arbetar i Kärna och nedan hittar du en del fakta om orten Kärna som kan vara av intresse.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan du ta del av mer nyheter och information om Kärna om intresse finns.

I Kärna fanns det sammanlagt 1 olika juvelerare, skulle du ändå inte hitta en guldsmed eller juvelerare som passar dina behov i Kärna rekommenderar vi dig att leta vidare bland andra juvelerare i Västra Götaland.

Städer med juveler i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra juvelerare där du kan få hjälp med att hitta och laga smycken samt designa personliga smycken.